Det finns alltid mer pengar för anhöriga. Registrera dig som efterlevande för endast 99 SEK.

Vi hittar avlidnas tillgångar

Avsluta Kivra vid dödsfall

När en person avlider kan du avsluta personens engagemang med Kivra. Detta gör du genom att kontakta Kivra och berättar att personen inte längre lever. I Kivras villkor anges att Kivra förbehåller sig rätten att avsluta tjänsterna och all data 12 månader från dödsfallet. När en person har dött registrerar du dödsfallet och efterlevande i Efterlevanderegistret.

För att vara säker på att Kivra avslutar tjänsterna för den person som har avlidit tar du enkelt kontakt med dem. Be Kivra att uppdatera när tjänsten har avslutats efter dödsfallet. Du som är anhörig och dödsbodelägare kan få information av Kivra när detta är gjort. Du kan oftast lämna din e-postadress dit Kivra ska skicka meddelandet om att tjänsterna har avslutats.

Kivra kan komma att be dig som anhörig styrka att du är anhörig. Det kan du göra genom att bevisa att du är dödsbodelägare.

Registrera dödsfallet

Som efterlevande registrerar du dödsfallet i ovan länk. När du registrerar dig tar du del av utbetalningar av tillgångar som den avlidna har haft. Dessa kan synliggöras efter dödsfallet under olika perioder. Det är företag, myndigheter, banker m.m. som meddelar tillgångarna som den avlidne har haft.

När du registrerar dig som efterlevande får du även ta del av meddelanden från olika aktörer som söker efter anhöriga. Meddeland