Efterlevanderegistret

Vi hittar avlidnas tillgångar

Hem » Registrering av efterlevande

Det är aldrig försent att registrera en efterlevande (få information om den avlidnes okända tillgångar m.m)

Här registrerar du dig som efterlevande för den avlidne. Valfri anhörig kan registrera sig. Det är aldrig försent att registrera sig som efterlevande och det går lika bra att registrera sig direkt efter dödsfall men även många år efter. Ny information kan alltid tillkomma när som helst och det finns ingen tidsgräns. När du har registrerat dig som efterlevande för den avlidne så har vi möjlighet att vidarebefordra viktiga meddelande, utbetalningar och post för den avlidne.

Kontakt från oss sker i samband med att det finns post, digitala meddelanden, utbetalningar och annan viktig information att meddela den registrerade efterlevande.

Erbjudande – endast 99 SEK så att alla får möjlighet att ta del av sin del

Vad är efterlevanderegistret?

Efterlevanderegistret är ett register för banker, myndigheter, försäkringsbolag, utländska försäkringsbolag, utländska myndigheter m.m. som söker kontakt med efterlevande i olika ärenden. Registret syftar även till att förenkla för anhöriga samt privatpersoner och andra bolagsformer som söker kontakt med efterlevande och dödsbodelägare.

Missa inte viktiga meddelanden som efterlevande.

Missa inte viktiga kontakter för den avlidne. Sådan kontakt kan bl.a handla om: 

– Pengar – Arv – Post – Utbetalningar – Aktieutdelningar – Diverse olika kontakter som gäller för den avlidne – Digitala meddelande.

– Och mycket mycket mer