Det finns alltid mer pengar för anhöriga. Registrera dig som efterlevande för endast 99 SEK.

Vi hittar avlidnas tillgångar

Vackra ord till sörjande

När någon dör finns det många vackra ord och fraser du kan säga eller skriva till sörjande. Det är alltid fint att säga något till en sörjande som värmer. Genom ord kan du göra det lite enklare för en person som har förlorat en anhörig eller vän i livet. Här nedan listar vi vackra ord till sörjande.

Denna publikation är skriven av Efterlevanderegistret som är register för efterlevande. Registrera dig som efterlevande för att kunna ta del av meddelande, arv eller annat viktigt som kommer från myndigheter, banker, organisationer m.m. och som avser den person som har avlidit.

  • Jag tänker på er i denna svåra stund
  • Mitt varma deltagande i sorgen
  • Jag delar er saknad
  • Med varmt deltagande i er stora sorg
  • Jag beklagar er sorg djupt
  • Mina tankar är hos er och er sorg
  • Mina tankar är hos er

Okända tillgångar till efterlevande – valfri anhörig registrerar sig

  1. Glöm inte att registrera dig här
  2. Fyll i uppgifterna