Det finns alltid mer pengar för anhöriga. Registrera dig som efterlevande för endast 99 SEK.

Vi hittar avlidnas tillgångar

Minnesrummet – publicera dödsannonser

Här kan du ta del av Minnesrummet och vad det innebär att hedra en person som avlidit. På webbplatsen Minnesrummet som är öppet för alla kan du hedra och minnas din anhörig digitalt. Det är ett fint sätt att dela sin sorg på och visa vem den avlidne var. Här kan du tända ett ljus och kommentera något kärleksfullt.

Det finns flera positiva fördelar med att använda Minnesrummet. Hit kan du som vill hedra den avlidne oavsett var i världen du befinner dig. Ett perfekt sätt för dig som aldrig vill glömma bort din anhörig. Minnesrummet har flera funktioner som förenklar för dig som sörjer.

Publicera en dödsannons på Minnesrummet.se genom att ladda upp en bild, ange födelse- och dödsdatum samt annan viktig information du vill dela med dig av. Ett minnesrum är väl besökt före en begravning då många söker information om begravningen.

Publicera tid för begravning

På Minnesrummet finns en viktig funktion där du kan ange datum, tid och plats för begravning. Du kan också ange nummer till begravningsbyrå eller annan viktig information som vänner och anhöriga behöver uppdateras om.

Få tillträde till den avlidnes dolda tillgångar

En anhörig till den avlidne ska registrera sig i Efterlevanderegistret för att kunna få tillgång till arv: pengar, aktier och annat som den avlidne har haft. Ta reda på mer vad som gäller.

Banker, myndigheter, företag och andra organisationer vill få kontakt med anhöriga när tillgångarna finns tillgängliga. Även meddelanden till anhöriga kan skickas ut.