Det finns alltid mer pengar för anhöriga. Registrera dig som efterlevande för endast 99 SEK.

Vi hittar avlidnas tillgångar

Flytta Utomlands? Beställ Adressändring enkelt via Folkbokföringsgruppens Webbplats

Ett stort steg i ens liv är att flytta från Sverige

När det är dags och när man tagit steget till att flytta utomlands så är givetvis det administrativa även en stor del i att övergången till ett nytt land blir så smidig som möjligt. Dessa innefattar att man så uppdaterar med sin nya adress utomlands i en så kallad adressändring. För att snabbt hoppa till tjänsten för Flytt Från Sverige så kan du klicka här.

Adressändring är en mycket viktig del i flyttprocessen utomlands för att bland annat säkerställa att svenska myndigheter har dina nya uppgifter för att du ska kunna vara nåbar med viktigt information som kommer från bl.a svenska myndigheter.

Myndigheter, företag m.m. hemma i Sverige får inte automatiskt din utländska adress

Myndigheterna i Sverige får inte automatiskt din adress som du har i utlandet och det är därför viktigt att du själv inkommer med sådana adressuppgifter när du har flyttat eller ska flytta utomlands.

Glöm inte adressändringen när du flyttar utomlands.

Adressändring till utlandet – en viktig del för oss svenskar som är bosatta utomlands

Att lämna Sverige helt är det väldigt få svenskar som gör. Vi har kopplingar till vårt land så länge vi lever och bryter i princip aldrig helt med vårt Sverige banden är för starka.

Adressändringen är en viktig del av flyttprocessen utomlands och säkerställer att viktig information kan nå dig vid behov även efter att du lämnat Sverige. Genom anmäla adressen utomlands så kan du snabbt och enkelt informera myndigheterna om din nya adress utomlands. Detta inte bara underlättar kommunikationen med svenska myndigheter men också säkerställer att du erhåller viktiga dokument som skatteåterbäring eller röstkort.

Processen är användarvänlig och tillgänglig online, vilket betyder att du kan hantera denna viktiga uppgift bekvämt från ditt hem.

  1. Besök webbplatsen: Gå till Folkbokföringsgruppens officiella webbplats.
  2. Fyll i uppgifterna: Komplett information om din nuvarande och nya adress. Du kommer också behöva ange ditt personnummer och eventuellt andra personliga uppgifter.
  3. Bekräfta och skicka: Efter att ha fyllt i alla nödvändiga uppgifter så skickar du sedan in din adressändring.

Kom ihåg, att genomföra en adressändring online är enkelt men gör det alltid i tid och gärna i så god tid som möjligt. Detta säkerställer att alla system och myndigheter har din nya adress i tid vilket i sin tur minimerar risken för förlorad eller försenad post.

Oavsett om du flyttar för arbete, studier, eller för att börja ett nytt äventyr, gör adressändringen snabbt och enkelt online.

Beställ en adressändring som gäller för flytt från Sverige