Det finns alltid mer pengar för anhöriga. Registrera dig som efterlevande för endast 99 SEK.

Vi hittar avlidnas tillgångar

Dödsfallsanmälan KPA

Har du förlorat en anhörig finns det möjlighet till ersättning och utbetalningar av arv. Du som är anhörig, eller är en person ur dödsboet ska göra en dödsfallsanmälan till KPA om du ska ta del av ersättningar från KPA. Du gör även en dödsfallsanmälan till Efterlevanderegistret som efterlevande för att kunna ta del av utbetalningar och meddelanden från aktörer som den avlidna har haft engagemang med som sker via Efterlevanderegistret.

Till Efterlevanderegistret kan alla registrera dödsfallet och efterlevande. Detta då du som anhörig för meddelanden från företag, banker, myndigheter m.m. som söker kontakt med Efterlevande. Meddelanden kan innehålla eventuella utbetalningar av arv.

Ansök om ersättning och dödsfallsanmälan hos KPA

Klicka dig vidare i länken till KPA här.

Registrera dödsfallsanmälan samt ansöka om ersättning hos KPA. Du som har förlorat en närstående har möjlighet att ansöka om ersättning från KPA.

Registrera dödsfallet hos Efterlevanderegistret

För att du eller dödsboet ska kunna ta del av framtida utbetalningar av tillgångar och viktiga meddelanden som berör den avlidna via Efterlevanderegistret måste du registrera dödsfallet och dig som efterlevande.

Information om utbetalningar och andra viktiga meddelanden kommer från banker, företag, myndigheter och andra aktörer som den avlidna har haft ett engagemang med i sitt liv. Valfri anhörig registrerar sig enkelt online på webbplatsen i länken ovan.